Boi Ruiz: "Els serveis públics han de guanyar competitivitat a través de la integració de serveis i l`atenció transversal als usuaris"

04/06/2014
Servicios Hospitalarios Servicio General Noticias Boi Ruiz: "Els serveis públics han de guanyar competitivitat a través de la integració de serveis i l`atenció transversal als usuaris"

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha presidit aquesta tarda a la Seu d`Urgell una jornada en què han participat més de 180 professionals sanitaris de la Regió Sanitària Lleida i la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran amb l`objectiu d`analitzar el grau d`implementació i impulsar el desplegament del Pla de salut de Catalunya 2011-2015. Boi Ruiz ha aprofitat la sessió per agrair als professionals de salut la tasca que realitzen cada dia.


 


El conseller ha parlat de la necessitat de desenvolupar polítiques sanitàries que donin resposta a les necessitats de les persones i als nombrosos canvis de paradigma, com el del model assistencial. "Els serveis públics han de guanyar competitivitat. Una manera d`aconseguir-ho és integrar serveis i oferir una atenció transversal als usuaris", ha remarcat.


 


Durant la jornada, els professionals i els proveïdors sanitaris de les dues Regions Sanitàries han presentat alguns dels projectes que es duen a terme al territori per tal de millorar l`atenció sanitària, la qualitat de vida de les persones i la sostenibilitat del sistema sanitari.


 


Entre les experiències presentades en el transcurs de la jornada cal mencionar aquelles que s`han emmarcat en un primer bloc centrat en el desplegament territorial del Pla interdepartamental de salut pública, en què s`han presentat experiències per impulsar la salut comunitària, augmentar les activitats comunitàries de les oficines de farmàcia, evitar el malbaratament d`aliments i promoure el consum de fruita.


El conseller ha destacat que la millora dels serveis sanitaris públics es deu a la professionalitat i l’entrega dels professionals sanitaris

Para poder escribir un comentario debe iniciar sesión o darse de alta en el portal.

Patrocinadores Platino

Patrocinadores Plata